onsdag 6 juli 2011

Lite nyordning i sommarhettan?

Hej på er!
Jag känner att vi behöver styra upp den här bokcirkeln lite, vad tycker ni? Vad tror ni om att vi kör en bok/månad (dvs julis bok är den där cirkusboken) och sen väljer någon (annika?) en bok som vi ska läsa i augusti? Denna bok  presenteras i bloggen i god tid innan det är dags att börja läsa den (10 dagar innan?) så vi alla hinner få fatta i den, oavsett om vi bor i Israel, Finland är på öschöttastlätten (där man tydligen måste binda sina egna böcker). Frågorna på böckerna vi läst kan vi försöka få ut under första veckan på den nya månaden? Om man som "ansvarig" för en månad inte har möjlighet att välja/skriva frågor/läsa ut boken kan man kanske kolla om någon annan kan ta över?
Och om man väljer att inte läsa färdigt en månads bok, hojta så ser vi om det är en stackare som kämpar sig igenom nåt som ingen annan pallat med.
Vad tror ni? Och för enkelhetens skull skriver jag nu upp en turordning för resten av året här i inlägget. Turordningen kan vi sedan flytta ut så det är lätt att se när det är dags? Vad tror ni? Låter det för ospontant och uppstyrt? Är alla fortfarande med? Läser ni här?

Jul - Karin
Aug - Annika
Sep - Äppeträdet
Okt - Fru Mju
Nov - Karro
Dec - Yllet
Jan - Evalinn

9 kommentarer:

 1. Låter jättebra! Ska ta mig i kragen och inhandla cirkusboken idag.

  Karro (som av ngn anledning inte kan skicka kommentar inloggad)

  SvaraRadera
 2. Skönt Karro! Konstigt med kommentaren? Får se om det funkar för mig nu.

  SvaraRadera
 3. Jag är helt med dig! Och lite uppstyrning behöver vi nog, själv jobbar jag alltid bäst under press.

  SvaraRadera
 4. jag har för mej att det finns bibliotek i Finland :)

  SvaraRadera
 5. Mycket bra, jag gillar struktur och nu kan man fundra i förväg både på bok och frågor! :-) Nya boken är inhandlad och levererad (jag älskar bokborsen.se, man får nästan alltid böckerna så himla snabbt dessutom).

  SvaraRadera
 6. vi behöver nog lite struktur. ska ta mig i kragen och beställa månadsboken NU :)

  SvaraRadera
 7. Hej allihop! Jag har varit väldigt inaktiv här hela våren. Har inte läst samma böcker som ni, men vill ändå gärna hänga på och vara med.

  SKriver nu ett inlägg med förslag på bok/böcker.

  SvaraRadera