tisdag 20 augusti 2013

Förslag på nästa bok

Eftersom Karro valde att avstå tolkar jag listan till att det är jag som står näst på tur, hoppas det stämmer? Säg till annars!

Hade funderingar på att ha tema ungdomslitteratur men vet inte om det är fler än jag som gillar genren? Smyger in en i alla fall.

1. Den andre Will Grayson av John Green och David Levithan.
2. Då tänker jag på Sigrid av Elin Olofsson
2. Frihet av Jonathan Franzén
4. Albatross av Hans Gunnarsson

5 kommentarer:

 1. Yes! Det är din tur!!
  Jag röstar på ettan eller tvåan!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte läst eller hört om någon direkt och tänker inte rösta. Men jag kommer vara med och läsa :)

  SvaraRadera
 3. Jag har läst en jättebra bok! Den heter How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den motbevisar helt varje tanke på att dumheterna som förstör världen skulle bero på en oföränderlig "mänsklig natur", och visar att det faktiskt finns hopp! Det viktigaste är att sluta med ursäkter. Den lägger även fram många bra förslag på hur förändringen ska kunna genomföras i praktiken. Som en extra bonus visar boken även att samma principer som kan ställa om hjärnan från dum till smart också kan förbättra hälsan i övrigt. Denna fantastiska bok går att beställa för bara 149 kronor genom http://litenupplaga.se/1198

  SvaraRadera
 4. Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Vad är det för troll här och springer?

  Jag var just på bibblan och försökte låna böckerna ovan.
  Hittade tyvärr bara en - albatross, så därför röstar jag nu på den ifall det är okej.
  Snart måste vi börja!

  SvaraRadera