söndag 24 januari 2010

Utläst och bokhylla

Förra helgen läste jag en bok jag inte tyckte var så värst bra. Ni kan läsa om det HÄR. Just nu läser jag Sorgesång av Siri Hustvedt. En bok jag har lyckats köpa på både svenska och engelska. Annars är jag ganska bra på att inte köpa dubletter. Hur är ni? Kommer ni nånsinn hem med en bok som står oläst i er bokhylla?

Och apropå bokhyllor! Kan ni inte ta ett foto på era bokhyllor och lägga upp här?? Vi är i köpa-bokhylla-fas och vi vet inte vad vi ska slå till på för något. Just nu har vi en klassisk IKEA Ivar. Men den är inte så poppis. :) Jag behöver uppslag. Dessutom vill jag ha ett bokskåp. Som jag ska ha i vårt sovrum tänkte jag.

3 kommentarer:

  1. Vi ska oxå köpa nya, har precis sålt de gamla (Billy i ek med glasdörrar). Men de nya blir oxå Billy, fast i vitt och utan dörrar.

    SvaraRadera
  2. här ska vi precis riva hyllorna i vardagsrummet och så blir det bibliotek! där hade jag tänkt bygga av loppisfyndade hyllor, vi får väl se hur det blir...

    SvaraRadera
  3. Vi har tråkiga Billy i björk som fyller sin funktion men inte mycket mer. I min gamla lägenhet hade jag en stor platsbyggd bokhylla som var smockfylld och som jag älskade! Dessutom var den svindyr. En av de materiella saker som kändes lite jobbiga att lämna när jag flyttade utomlands. Tror att jag har någon bild på den, ska leta lite...

    SvaraRadera