fredag 8 januari 2010

Ny bok

Ojojoj, jag hade inte förstått att det var min tur att välja nästa bok. Nu är det sannerligen hög tid!

Jag har inventerat min bokhylla och konstaterat att flera av de böcker jag verkligen vill läsa just nu är väldigt tjocka. Så plötsligt hade jag inte så många förslag som jag trott.

Jag tänkte dock föreslå Fantomerna av Klas Östergren som känns olik annat vi har läst. Vad tror ni?

11 kommentarer:

 1. Jag tror jag har den! Kanske. :)

  SvaraRadera
 2. Men du har inte läst den alltså?

  SvaraRadera
 3. Nej! Jag tror man kunde få den gratis via adlibris eller bokus för nåt år sen och då hoppade jag på det men jag har haft den lagrad i min att-läsa-hög! Passar mig perfekt. :)

  SvaraRadera
 4. Åh, när du säger det var det så jag fick den också! Undrade just när jag hde köpt den.

  Bra minne du har.

  SvaraRadera
 5. spännande! den har jag inte läst.

  SvaraRadera
 6. Den låter väldigt bra. Dock vet jag inte om jag kan vara med denna gången. Måste börja packa lådor snart inför flytten i februari.

  SvaraRadera
 7. Om den finns på Pocketshop på Arlanda så köper jag den imorgon när jag åker hem. Annars måste jag nog nästan hoppa över den här omgången.

  SvaraRadera
 8. Karin: Vad synd att jag inte fattat tidigare att det var min tur. Då hade jag så klart sagt till i bättre tid.

  Ska vi spika denna då? Annars har jag lyckats vaska fram fler förslag i och med att jag flyttade alla mina böcker från ett rum till ett annat i helgen.

  SvaraRadera
 9. Äppelträdet: Japp! Vi tar den! Skoj!!

  SvaraRadera
 10. De hade bara Gangsters och Gentlemen på Pocketshop så jag hoppar över denna omgång. Får ta mig igenom några av de andra tio böcker som jag fick med mig från Sverige istället... Och gillar ni den så får jag fixa den till nästa gång, har alltid tänkt att jag skulle läsa något av Östergren men inte kommit mig för det än.

  SvaraRadera
 11. Jag tror jag fick den medskickad som bonus i ett bokreapaket från AdsLibris förra året...men nästan alla miona böcker står på landet. Ska dit nästa helg, kollar då! Annars finns ju alltid bibblan.
  Jag ser det som en kul utmaning, jag är nämligen mycket skeptisk till Östergren! Det är alltid intressant att utmana sig själv.
  Karin, jag kanske kan skicka den till dig när jagh läst ut den? Brukar läsa snabbt.

  SvaraRadera