onsdag 20 oktober 2010

igelkottens elegans?

hur långt har ni kommit i elegansen? hinner ni med en diskussion till helgen eller vill ni ha mer tid på er?
och hur är det med nästa bok, vem väljer den? eller blir det en nobelbok som nästa?

7 kommentarer:

 1. Jag kan nog läsa ut den om inte TILL helgen (jag är för trött på kvällarna för att kunna läsa allt för långa stycken, då somnar jag) men åteminstone UNDER helgen.
  Nobelbok tycker jag?

  SvaraRadera
 2. Har tyvärr inte hunnit införskaffa Igelkottens elegans (och inte haft tid att läsa heller...), så jag hoppar denna bok.

  Jag läser gärna nobelbok!

  SvaraRadera
 3. Jag är också med på Nobelbok - men vilken? Peter Englund rekommenderade "Bockfesten", Yllet har "Den stygga flickans rackartyg" i bokhyllan (fast den ska tydligen inte vara någon av hans bättre böcker http://www.svd.se/kulturnoje/litteratur/tyckande-i-stallet-for-gestaltning_34286.svd).

  Jag kan diskutera Igelkotten när som, läste den för några månader sedan.

  SvaraRadera
 4. Frågan är ju om vi vill behöva köpa inbundet? Jag sökte på adlibris. De har inga pocketböcker av honom på svenska och bara Tant Julia och författaren i storpocket.

  SvaraRadera
 5. Vi kanske ska vänta en månad? Ta en "vanlig" bok mellan och sen tar vi en nobelbok i dec? För tills dess har nog bockfesten hunnit komma i massupplaga på pocket?

  SvaraRadera
 6. Jag läser kart den i helgen. Är positivt inställd till Nobelbok! Det enda bekymret är att den pocket av honom som funnits på svenska ("den stygga flickan..." ...något i den stilen) är tillfälligt slut; jag försökte beställa den härom veckan.

  SvaraRadera