måndag 25 oktober 2010

Bokklubb?

Jag vet att jag frågar er tidigare men jag gör det igen, är ni med i någon bokklubb? Jag är för närvarande med i två! Men jag tänker gå ur Böckernas Klubb när jag väl kommit igång ordentligt med Gondol. Jag tänkte kolla runt lite och se om jag hittar en bokklubb som jag trivs i. Böckernas klubb vet jag inte. Jag gillar den jättemycket ett tag men sen blir den lite.. tråkig? Samma sak varje gång jag varit med. Nu är det iaf dags att kolla in Gondol.

2 kommentarer:

  1. Jag älskade Böckernas Klubb. Gick med när den var ny, för nästan tjugo år sedan (?). Hade t o m ett tresiffrigt medlemsnummer. Köpte massvis med böcker. Sedan låg jag lågt ett par år, och blev då brutalt utsparjkad, antagligen p g av at jag handlat för lite.
    Jag har nappat på erbjudanden, men det står mig alltis så dyrt. Och sedan jag upptäckte att man kan ta del av deras (ibland läsvärda) klubtidning på nätet, så hållet jag mig skam sägandes oftast till nätbutikerna. Jag är altså med och orsakra bokhandelsdöd...blir bara stressad av bokklubbar.

    SvaraRadera
  2. Jag handlar också i princip bara på nätbokhandlarna. Jag har alltid så många böcker som jag vill läsa att jag inte hinner med så tips är jag knappast i behov av. Därför beställer jag där det är billigast.

    SvaraRadera