onsdag 6 maj 2009

Böcker

Vad läser ni för böcker, är ni diciplinerade och läser en i taget och läser ni ut den i princip hur dålig den är?? Jag läser just nu Revolutionary Road av Richard Yates, en  väldigt bra bok. Men jag vet inte? Jag har läst den i 2-3 månader nu?? Jag blir aldrig klar med den! Och jag har en hög med böcker från rean som ligger, en hög med andra böcker som jag bara har men inte har läst, lite lånta böcker och idag lånade jag en på bokbussen. Jag lånade en Philip Roth bok! Har varit bra sugen på att läsa något av honom väldigt länge så när jag har läst de sista 60 sidorna på RR så blir det Philip Roths Konspirationen mot Amerika. 

5 kommentarer:

 1. Härligt med bokblogg!!!
  Jag läser ju bara chicklit men tänker ändå hänga här :)

  SvaraRadera
 2. Shit, jag har 90 sidor kvar. Nu måste jag lägga in en högre växel!

  SvaraRadera
 3. Jag läser helst inte chicklit eller deckare av typen Mankell/Läckberg/Larsson. Annars läser jag nog det mesta.

  Om jag läser för eget nöje lägger jag ifrån mig en bok jag inte gillar, men till bokklubben läser jag ut dem för att kunna vara med i diskussionen.

  Så här fungerar vår bokklubb: http://allagodating.blogspot.com/2009/02/bokklubben.html

  Jag läser ganska ofta flera böcker parallellt beroende på typ av bok. En väldigt tung bok kan t.ex. behöva blandas upp med något lättsammare när jag inte orkar ta till mig mer.

  SvaraRadera
 4. Malin: Det gör du rätt i!!

  Karin: Jag läste i morse vid frukostbordet, orkade inte hämta in DN...!

  Äppelträdet: Jag tror vi läser hyfsat på samma sätt! Dast jag kan tänka mig en chiclit ibland, dock inte deckare. Ska läsa på om er bokklubb!

  SvaraRadera
 5. jag har precis läst ut Peter Robinsons sista, läser en bok i taget för det mesta men är boken hopplös och jag har någon mer lockande på lager så..

  SvaraRadera