måndag 11 maj 2009

Upplägg?

Hum, ni är vi ju några hågade läsare här, hur tycker ni vi ska göra? 
Ska vi turas om att föreslå en bok som vi läser och sen kan diskutera här? Och hur lång framförhållning bör vi då ha? Man måste ju hinna fixa boken först och sen ha ett tag på sig att läsa den. Förslagsvis så behöver vi inte utgå från hur lång tid det tar att läsa Revolutionary Road! (men jag är klar nu, sen lääänge (torsdags), är du Karin?? :D)

5 kommentarer:

 1. Det låter lagom ambitiöst. Någon föreslår en bok och de som är sugna hakar på den gången.

  Jag tycker nog att det är lagom med en månad ungefär per bok. Lite längre om den är riktigt tjock.

  När man diskuterar via nätet blir det dessutom mer flexibelt än på fysiska träffar. Man kan ju faktiskt hoppa in i diskussionen någon dag efter övriga.

  Yllet - du kan väl börja med bokförslag! Och upprätta en turordning för dem som amält intresse.

  SvaraRadera
 2. Ha, klart att jag är klar med den! Fast ska jag vara helt ärlig så blev jag det först i fredags... Väntar på att du ska recensera den så jag kan slänga upp en länk till dig bara! ;-)

  En bok i månaden tyker jag låter som ett bra tempo - det är ju inget som hindrar att man läser andra böcker vid sidan om om man har tid. Ska man köra något tema eller bara välja en bok som man vill läsa?

  SvaraRadera
 3. Äppelträdet: Japp det ska jag göra!! Jag ska funta på en bok!

  Karin: Recension kommer! Jag tycker man får välja vilken bok man vill så kanske vi får upp ögonen för något vi aldrig annars skulle läst?

  SvaraRadera
 4. jo, det är just det jag är ute efter, att få upp ögonen för nya böcker och kanske damma av bibliotekskortet...

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att man väljer helt fritt så att man får nya influenser!

  Dock känner jag att blir det en bok som visar sig skitdålig redan i första kapitlet kommer jag inte läsa klart den. Då återkommer jag till nästa bok.

  SvaraRadera