tisdag 5 maj 2009

Introduktion

Bokyllet?? Ja vad är detta?? I brist på tid och intresse från kompisar till en läscirkel tänkte jag kolla intresset för detta med er? Vad tror ni? Ska vi köra någon form av online-läscirkel? Vill du vara med? Hur vill du isf att det ska funka? Ska jag bara lägga ned med en gång? Jag tänker mig en blogg där flera intresserade har konton och har rätt att skriva, ska vi skriva om samma bok? Ska vi samla? Ska bara jag skriva? Kommer någon läsa? 

10 kommentarer:

 1. Bra initiativ. Men jag är så värdelös på att läsa så jag hakar inte på! Eh... jag kan läsa... men gör det inte så ofta alltså... ;D

  SvaraRadera
 2. Minna: Haha! Bra att du kan läsa! Fast du har tipsat mig om en bok som jag sen glömt! Och jag har den i en kommentar ngnstans. En självbiografi kanske.. Måste leta!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag tycker det låter superspännande!

  Jag älskar min bokklubb IRL så mycket att jag ibland funderar på att starta en till. Men, sedan inser jag att jag nog inte hinner.

  Detta kanske jag däremot kan hinna. Beroende på upplägg då. Skall fundera vidare på idé.

  SvaraRadera
 4. Jag är jättegärna med, vet inte så mycket om hur det skall fungera dock. Jag har aldrig varit med i en bokcirkel innan. Men jag är på!

  SvaraRadera
 5. Äppelträdet och Cornelia: Ja jag tycker det känns jätteroligt, vi får komma på en bra variant som funkar för oss alla! Roligt att ni är intresserade! :D

  SvaraRadera
 6. KUL idé. I like. Jag kommer läsa. Och är gärna med. På nåt hörn.

  SvaraRadera
 7. Men vi har ju nästan en bokcirkel redan. Vi har ju läst samma bok i flera månader nu! Jag hakar på, bara det inte blir superambitiöst. Och jag kommer till Sverige i slutet på maj så då kan köpa upp mig på lite böcker. Har inte heller varit med i någon bokcirkel tidigare så jag har ingen aning om hur man ska bete sig.

  SvaraRadera
 8. Pix: Skoj!!

  Karin: Men jag vet!! :) Jag hoppas det inte ska blir så superambitiöst, vi får jobba fram ett bra upplägg ihop!

  SvaraRadera
 9. jamen jag är ju gärna med :) har halkat in på krim nu igen och behöver kanske bryta cirkeln..

  SvaraRadera
 10. fru mju: skoj skoj!! :D

  SvaraRadera