lördag 28 november 2009

Ett förslag till nästa bok

Jag vrider och vänder på mina förslag. Det slumpar sig så att jag blivit ombedd att föreslå en bok även till min irl-bokcirkel. Jag skulle gärna läsa Jonathan Litells "De välvilliga", men kan även tänke mig Elsie Johanssons "Sin ensamma kropp". Eller - varför inte Richard Yates "Revolutionary Road"? Här är det tvära kast som gäller!

7 kommentarer:

 1. Jag röstar på Jonathan Litell! Den låter intressant och så kan jag köpa den här dessutom.

  Jag och Yllet har båda läst Revolutionary Road i år, kanske även någon av er andra har läst den? Elsie Johansson har jag för mig att Yllet har läst men kan inte svära på det.

  SvaraRadera
 2. Jag började på Elsie Johansson, dock la jag ner den för jag var mer sugen på en annan bok just då. Och de välvilliga fick T i present av mig när han fyllde så den stor i hans bokhylla! Frågan är om jag får förtur till den..! ;) Men den verkar jättebra!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte läst någon av böckerna. Litell har jag inte läst innan, så det skulle vara spännande

  SvaraRadera
 4. jag har inte läst någon av dem men Litell ligger ju på över 900 sidor så där får jag nog stå över pga tidsbrist, hur intressant den än låter.

  SvaraRadera
 5. Om det blir De välvilliga så kan vi ju utöka tiden på den? Har ni andra läst Sin ensamma kropp annars? jag har ju bara läst typ tre sidor. :D

  SvaraRadera
 6. Jag har läst Sin ensamma kropp. Jag är sugen på De välvilliga, men då får vi ha god tid på oss.

  SvaraRadera
 7. Oj! Jag hade ingen aning om att den är så tjock! Då får jag kanske ta mig en fundering till...

  SvaraRadera