onsdag 17 juni 2009

Det drar ihop sig!

Nu är det snart dags att ha läst ut boken, ni får midsommar på er! På söndag eller måndag börjar vi.. ja.. vad vi nu ska göra om den. Vi får se vilken form det blir i denna gång. Frågor? Alla får skriva vad vi tycker och om vi har något vi vill lufta. Det beror mest på om jag kommer på några bra frågor! Ni är välkomna med förslag! :) Jag är bra sugen på att börja på nästa bok nu!! Läser för närvarande På Chesil Beach av Ian McEwan, har inte kommit så långt men den verkar bra! Började först på Sin ensamma kropp av Elsie Johansson men så kom mitt Bokuspaket och då blev den nedprioriterad! Vad läser ni?

3 kommentarer:

 1. Jag läste ut den för ett par dagar sedan. Nu är jag superpeppad att svara på frågor, har aldrig varit med i någon bokcirkel tidigare så det är ju hur spännande som helst det här! ;)
  Jag snabbläste Dubbla slag av Malin Persson Giolito igår och iförrgår - en hyfsat underhållande mama-lit (kan inte kalla den för chick-lit när den innehåller snoriga ungar och äktenskapliga gräl, chick-lit är väl mer glammigt va?!). Fast nu är det senaste mama som gäller, den damp ned i brevlådan idag.

  SvaraRadera
 2. jag läser en dålig bok om en patolog och har fortfarande inte beslutat om jag ska läsa ut den eller inte :)

  SvaraRadera
 3. Jag är klar för läääänge sedan. :) Tror jag läste ut den i måndags kväll faktiskt.

  Jag har smygbörjat på nästa bok. Fast jag läste bara ett kapitel sedan kom jag på att det var hög tid att ägna några blickar åt Profylaxhäftet och "Att föda" av Gudrun Abascal.

  Skall hinna med "Sin ensamma kropp" i sommar också. Den skall vi läsa i min andra bokcirkel.

  SvaraRadera