onsdag 10 juni 2009

Utläst

Nu har jag läst ut Sista kulan sparar jag åt grannen! Bra bra! Hur tycker ni vi ska göra med tyckandet om böckerna vi läser? Ska alla som vil skriva ett inlägg om boken? Ska vi ha ngn form av mall med frågor som alla svarar på? Ska vi, ja jag vet inte! Jag kom inte så här långt i mina tankar om en bokcirkel online..! :)

5 kommentarer:

 1. jag läste ut den för ett tag sen och har också undrat över samma sak, hur ska vi göra och ska vi vänta tills alla läst klart eller? ska vi bara köra en diskussion? betygsätta?

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att vi skall sätta ett datum för när diskussionen startar. Jag har en ganska bra bit kvar, men läser gärna mot deadline...

  Det känns väl vettigt att ha någon slags mall med frågor? Eller kanske tar vi en fråga i taget? Så första dagen dyker det upp en fråga och någon dag senare någon mer. Så blir det kanske lite olika vem som svarar först och mer av en diskussion... Så blir varje fråga ett inlägg.

  SvaraRadera
 3. Fru Mju & Äppelträdet: Jag tycker nog någon form av frågor eller så också. Jag har några frågor i en pärm någonstans tror jag. Har ni några från er bokcirkel Äppelträdet?

  SvaraRadera
 4. roligt om ni kan hitta en frågemall, det låter bra. och en eller ett par frågor i taget låter vettigt. ska bli spännande att se!

  SvaraRadera
 5. Aha, nu tänkte vi nog inte på samma sak. Jag tänkte egentligen att det var olika frågor till varje bok. Att du med mall menade att alla skulle svara på sama frågor. Det kör vi i vår bokcirkel. Den som valt bok formulerar 3-4 frågor per bok. Fast vi diskuterar dem ju på plats. Inte skriver ner färdiga svar.

  Men att köra något slags standardfrågor är ju en ny idé. Ungefär som rubrikerna man skulle följa när man skrev recensioner på högstadiet.

  SvaraRadera