fredag 12 februari 2010

Bokrean?

Hur tänker ni angående bokrean? Ska ni fynda? Jag har inte fått någon bokreakatalog. Däremot en massa mail om att den starta, eller "rean är bäst på internet", förhandsboka nu och vi bjuckar på frakten osv. Jag gillar lite att gå och klämma och känna på dem. Spontanköpa en bok som ligger där och är snygg. Åh. Och på senare år har jag allt blivit lite besviken. :( Ni då?

2 kommentarer:

  1. Det bästa med bokrean är att gå dit på natten när de öppnar, brukar alltid vara skön stämning. Och så ska det snöa när man står i kön och väntar på att de ska öppna. I år tänker jag nog passa på att köpa lite barnböcker, kollade lite på Bokus igår men var inte alltför impad av utbudet. Annars brukar det bli en och annan kokbok och någon snygg coffeetable-bok. Läser ju mest pocketböcker till vardags och det finns ju inget vidare utbud av dessa på rean.

    SvaraRadera
  2. Jag köper mest barnböcker på rean nuförtiden. Förr blev det en och annan klassiker, men nu har jag helt gått över till pocket och köper på internet direkt när jag vill ha en bok.

    SvaraRadera